Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na┼ía firma je preuzela sve mogu─çe mere za suzbijanje daljeg ┼íirenja virusa i zato smo i dalje u mogu─çnosti da Vam ponudimo sve na┼íe proizvode i usluge kao i obi─Źno.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske slu┼żbe shodno trenutnoj situaciji rade u ograni─Źenim kapacitetima.

Flajeri sa savijanjem

Sve po─Źinje sa obi─Źnim listom papira, koji savijamo i sa ljubavlju pretvaramo u flajer visokog kvaliteta. Izaberite ┼żeljenu veli─Źinu flajera, vrstu savijanja i naru─Źite flajere visokog kvaliteta po nepobedivim cenama.

Flajeri sa savijanjem
Flajer A4 savijen na tre─çinu (Z-savijanje)

Flajer A4 savijen na tre─çinu (Z-savijanje)

Kona─Źne dimenzije nakon savijanja su 9.9 x 21 cm. Idite korak dalje i od┼ítampajte ne┼íto druga─Źije sa na┼íim flajerima sa Z-savijanjem.

cene od 2,256.00 RSD

naru─Źite odmah
Flajer A4 savijen na tre─çinu (C-savijanje)

Flajer A4 savijen na tre─çinu (C-savijanje)

Kona─Źne dimenzije nakon savijanja su 9.9 x 21 cm. Ovaj flajer se otvara kao knji┼żica i idealan je za menije i promocije produkata.

cene od 2,256.00 RSD

naru─Źite odmah
Flajer A3 savijen na format A4

Flajer A3 savijen na format A4

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 29.7 x 21 cm. Savijanje na pola je klasik, a savijanjem A3 na pola se formira ─Źetvorostrani A4 flajer.

cene od 4,284.00 RSD

naru─Źite odmah
Flajer A4 savijen na format A5

Flajer A4 savijen na format A5

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 21 x 14.8 cm. A4 flajer koji savijamo na A5 je naš najpopularniji savijeni flajer.

cene od 2,220.00 RSD

naru─Źite odmah
Flajer A5 savijen na format A6

Flajer A5 savijen na format A6

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 14.8 x 10.5 cm. Idealni su za mini prezentaciju Vašeg proizvoda na manjem formatu.

cene od 1,176.00 RSD

naru─Źite odmah

Izrada i štampa savijenih flajera po najpovoljnijim cenama u regionu

┼áirok raspon veli─Źina zna─Źi da imamo za svaku Va┼íu potrebu odgovaraju─çi flajer sa odgovaraju─çim savijanjem. Bilo da su u pitanju flajeri A5, đÉ4, A3 flajeri koji se saviju mogu─çnosti za Va┼í dizajn su velike.

Ovi savijeni flajeri su idealni za razli─Źite verzije distribucije, ┬áposebno ako su predvidjeni kao mini bro┼íure ili promotivni material. Na primer, A4 flajeri savijeni na Ôůô mogu lako da se uklope u standardne koverte ┼íto je prednost.

Savijeni flajer đÉ5 na format A6 je tako─Ĺe pogodan za ru─Źno uru─Źivanje jer mogu lako stati u d┼żep ili torbu potencijalnih kupaca. Pored toga, bilo koja od ovih veli─Źina se mo┼że uklopiti u ─Źasopise, kataloge, mo┼żete ih ostaviti na pultove hotela, mo┼żete da ih deliite u restoranima brze hrane.┬á

To je jedan od razloga za┼íto su ba┼í savijeni flajeri upravo jedan od najboljih marketin┼íkih materijala. Mogu se koristiti u razli┼íite svrhe bilo da su to pozivnice za ven─Źanje, festivali, reklame za muzi─Źki doga─Ĺaj ili kao bro┼íura Va┼íe firme.

Savijeni flajer je sveobuhvatan format kako bi Va┼íi kupci, gosti, korisnici bili informisani o Va┼íim proizvodima, popustima, ponudama ili doga─Ĺajima.

Pra─çenje uspe┼ínosti plasiranja savijenog letka mo┼żete pratiti ukoliko uklju─Źite popust kod ili posebnu ponudu za donosioca flajera. Ako ste dodali kod za popust, mogu─çe je pratiti koliko je puta kori┼í─çen. Isto se moze posti─çi ukljucivanjem QR bar koda koji ljudi mogu skenirati pametnim telefonom ili tabletom. Ovo je interaktivan nacin anga┼żovanja ─Źitalaca, a vi mo┼żete pratiti njihovu upotrebu kako bi znali koliko su puta skenirani I usmereni na odredjenu web stranicu.

Prikupljanjem takvih podataka mo┼żete svoje poslovanje prilagoditi i usmeriti ka jo┼í boljem, a mi smo tu da Vam pomognemo da od┼ítampamo Va┼íe flajere sa savijanjem po najpovoljnijim cenama.

Naj─Źe┼í─ça pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehni─Źkih razloga i samog na─Źina ┼ítampa nismo u mogu─çnosti da vam po┼íaljemo probnu ┼ítampu.

Da li je mogu─çe da naru─Źim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porud┼żbine isklju─Źivo preko sajta.

Da li mogu da naru─Źim flajere u koli─Źini ili veli─Źini koja nije navedena kao opcija na va┼íem sajtu?
Mogu─çe je. U mogu─çnosti smo da od┼ítampamo flajere bilo koje veli─Źine. Kako bismo se dogovorili, po┼íaljite nam upit i kontaktira─çemo vam u ┼íto kra─çem roku.

Koji su rokovi isporuke za flajere sa savijanjem?
Rok isporuke birate sami. Naj─Źe┼í─çe, po┼íiljke ┼íaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam flajeri potrebni i ranije mo┼żete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i flajere ─çete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno napla─çuje.

Kako se vr┼íi dostava porud┼żbine?
Dostava se vr┼íi preko AKS Express Kurirske slu┼żbe. Pakete, za sada, isporu─Źujemo samo na prostorima Srbije, a mogu─çe je i li─Źno preuzimanje, o ─Źemu mo┼żete vi┼íe da pro─Źitate u slede─çem pitanju.

Mogu li naru─Źene proizvode preuzeti li─Źno?
Da, mo┼żete. 
Adresa na kojoj mo┼żete preuzeti Va┼íu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. ─îesto svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa na┼íim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako li─Źno preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele na┼íu adresu. Na ovaj na─Źin imate mogu─çnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Va┼ía porudzbina gotova, dobi─çete i ta─Źno vreme od kada mo┼żete do─çi na pomenutu adresu i li─Źno preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena po┼ítarine iznosi 240 RSD, a za sve porud┼żbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Za┼íto dimenzije panela nisu iste veli─Źine kod savijanja na tre─çinu?
Paneli savijenih flajera nikada nisu iste veli─Źine - neki su manji od drugih tako da se bro┼íura mo┼że savijati i zatvarati ┼íto je mogu─çe ravnomernije. Generalno, razlika je samo 1 - 3 mm izme─Ĺu plo─Źa. Pogledajte na┼íe uputstvo da biste pravilno pripremili fajl.

Mogu li da otka┼żem porud┼żbinu?
Va┼íu porud┼żbinu mo┼żete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slu─Źaju da nije poslata na ┼ítampu ili nije od┼ítampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom ┼ítampe brojni naru─Źioci bili u potpunosti zadovoljni (dru┼ítva, agencije, preduze─ça, pojedinci...). Me─Ĺutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ─çemo re┼íiti va┼íu reklamaciju tako ┼íto ─çemo ponovo od┼ítampati proizvod ili ─çemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji ┼íaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da ─çe ┼ítampa biti odli─Źnog kvaliteta. Preporu─Źujemo da pratite na┼íu stranicu: Saznajte, gde mo┼żete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (AI templejt)
A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (PDF templejt)
A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (PSD templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (AI templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (PDF templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (PSD templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (AI templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (PDF templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (PSD templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri C-savijanje (AI templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri C-savijanje (PDF templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri C-savijanje (PSD templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri Z-savijanje (AI templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri Z-savijanje (PDF templejt)
A4 flajeri savijeni na tre─çinu
A4 flajeri Z-savijanje (PSD templejt)