Flajeri sa savijanjem

Flajer A4 savijen na trećinu (Z-savijanje)

Flajer A4 savijen na trećinu (Z-savijanje)

Konačne dimenzije nakon savijanja su 9.9 x 21 cm. Idite korak dalje i odštampajte nešto drugačije sa našim flajerima sa Z-savijanjem.

cene od 2,256.00 RSD

naručite odmah
Flajer A4 savijen na trećinu (C-savijanje)

Flajer A4 savijen na trećinu (C-savijanje)

Konačne dimenzije nakon savijanja su 9.9 x 21 cm. Ovaj flajer se otvara kao knjižica i idealan je za menije i promocije produkata.

cene od 2,256.00 RSD

naručite odmah
Flajer A3 savijen na format A4

Flajer A3 savijen na format A4

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 29.7 x 21 cm. Savijanje na pola je klasik, a savijanjem A3 na pola se formira četvorostrani A4 flajer.

cene od 4,284.00 RSD

naručite odmah
Flajer A4 savijen na format A5

Flajer A4 savijen na format A5

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 21 x 14.8 cm. A4 flajer koji savijamo na A5 je naš najpopularniji savijeni flajer.

cene od 2,220.00 RSD

naručite odmah
Flajer A5 savijen na format A6

Flajer A5 savijen na format A6

Kada se saviju na pola, ovi flajeri su dimenzija 14.8 x 10.5 cm. Idealni su za mini prezentaciju Vašeg proizvoda na manjem formatu.

cene od 1,176.00 RSD

naručite odmah

Sve počinje sa običnim listom papira, koji savijamo i sa ljubavlju pretvaramo u flajer visokog kvaliteta. Izaberite željenu veličinu flajera, vrstu savijanja i naručite flajere visokog kvaliteta po nepobedivim cenama.

Flajeri sa savijanjem

Izrada i štampa savijenih flajera po najpovoljnijim cenama u regionu

Širok raspon veličina znači da imamo za svaku Vašu potrebu odgovarajući flajer sa odgovarajućim savijanjem. Bilo da su u pitanju flajeri A5, А4, A3 flajeri koji se saviju mogućnosti za Vaš dizajn su velike.

Ovi savijeni flajeri su idealni za različite verzije distribucije,  posebno ako su predvidjeni kao mini brošure ili promotivni material. Na primer, A4 flajeri savijeni na ⅓ mogu lako da se uklope u standardne koverte što je prednost.

Savijeni flajer А5 na format A6 je takođe pogodan za ručno uručivanje jer mogu lako stati u džep ili torbu potencijalnih kupaca. Pored toga, bilo koja od ovih veličina se može uklopiti u časopise, kataloge, možete ih ostaviti na pultove hotela, možete da ih deliite u restoranima brze hrane. 

To je jedan od razloga zašto su baš savijeni flajeri upravo jedan od najboljih marketinških materijala. Mogu se koristiti u razlišite svrhe bilo da su to pozivnice za venčanje, festivali, reklame za muzički događaj ili kao brošura Vaše firme.

Savijeni flajer je sveobuhvatan format kako bi Vaši kupci, gosti, korisnici bili informisani o Vašim proizvodima, popustima, ponudama ili događajima.

Praćenje uspešnosti plasiranja savijenog letka možete pratiti ukoliko uključite popust kod ili posebnu ponudu za donosioca flajera. Ako ste dodali kod za popust, moguće je pratiti koliko je puta korišćen. Isto se moze postići ukljucivanjem QR bar koda koji ljudi mogu skenirati pametnim telefonom ili tabletom. Ovo je interaktivan nacin angažovanja čitalaca, a vi možete pratiti njihovu upotrebu kako bi znali koliko su puta skenirani I usmereni na odredjenu web stranicu.

Prikupljanjem takvih podataka možete svoje poslovanje prilagoditi i usmeriti ka još boljem, a mi smo tu da Vam pomognemo da odštampamo Vaše flajere sa savijanjem po najpovoljnijim cenama.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li je moguće da naručim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Da li mogu da naručim flajere u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo flajere bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Koji su rokovi isporuke za flajere sa savijanjem?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam flajeri potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i flajere ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, možete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Zašto dimenzije panela nisu iste veličine kod savijanja na trećinu?
Paneli savijenih flajera nikada nisu iste veličine - neki su manji od drugih tako da se brošura može savijati i zatvarati što je moguće ravnomernije. Generalno, razlika je samo 1 - 3 mm između ploča. Pogledajte naše uputstvo da biste pravilno pripremili fajl.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (AI templejt)
A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (PDF templejt)
A5 flajeri sa savijanjem
A5 flajer savijen na A6 (PSD templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (AI templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (PDF templejt)
A4 flajeri sa savijanjem
A4 flajer svijen na A5 (PSD templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (AI templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (PDF templejt)
A3 flajeri sa savijanjem
A3 flajer svijen na A4 (PSD templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri C-savijanje (AI templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri C-savijanje (PDF templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri C-savijanje (PSD templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri Z-savijanje (AI templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri Z-savijanje (PDF templejt)
A4 flajeri savijeni na trećinu
A4 flajeri Z-savijanje (PSD templejt)
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.