Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Plastificirane evropske vizit karte

komada

Izrada i štampa plastificiranih evropskih vizit karti po super cenama

Plastificirane vizit karte pružaju visok nivo zaštite Vaših kartica. Plastifikacija ne samo da štiti kartice od lomljenja i pucanja po ivicama stranama, već su i otpornije na vodu i na cepanje.

 • Evropske vizit karte sa plastifikacijom možete naručiti sa mat ili sjajnom plastifikacijom:
  • Sjajna plastifikacija dodaje vizit karti mnogo upečatljiviji izgled, svetlost se odbija o vizit kartu, a tamnije boje su bogatije. 
  • Mat plastifikacija daje suptilan efekat koji je jako kvalitetan. Tamnije boje deluju bleđe. Mat plastifikacija je odlična za vizitke gde izgled i prvi utisci znače sve.

  • Plastificirajte svoje vizit karte sa mat ili sjajnom plastifikacijom za dugotrajnost i lakoću čitanja.

  • Napravite trajan utisak sa evropskim plastificiranim vizit kartama. Ove vizit karte su dostupne na papiru različite deboljine kako bi zadovoljile sve Vaše potrebe.

  • Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu evropskih vizit karti
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.