Nalepnice

Kvadratne Nalepnice

Kvadratne Nalepnice

Boje i dimenzije odaberite sami, a naša kvalitetna štampa će odraditi ostatak posla. Kvadratne nalepnice su najčešće zastupljene i najprodavanije su.

cene od 199.00 RSD

naručite odmah
Pravougaone Nalepnice

Pravougaone Nalepnice

Šta ćete najčeće videti na ulicama grada? Nalepnice pravougaonih dimenzija! Od automobila do obaveštenja i upozorenja - na njima je sve jasno!

cene od 199.00 RSD

naručite odmah

Nudimo vam najlakši i najbrži način da odštampate nalepnice po meri! Jednostavno izaberite željeni oblik, dodajte vaš dizajn, a ostalo prepustite nama. Koristite ih na proizvodima, teglama, flašama, paketima ili ih jednostavno podelite prijateljima i saradnicama.

Nalepnice

Izrada i štampa nalepnica po super cenama

Štampamo nalepnice bilo kog oblika! Najsavremenija tehnologija Alfa štampe će Vam to omogućiti da sa lakoćom svoju zamisao sprovedete u delo. Mi shvatamo koliko je važan svaki detalj prilikom dizajna, pripreme za štampu, zatim sečenja i na kraju samog kvaliteta izrade svih vrsta nalepnica, pa smo samim tim Vaš siguran izbor kada je u pitanju sve vezano za štampanje.

U Alfa štampi ćete dobiti proizvod koji je prepoznatljiv i kvalitetan i jako važno - dugotrajan. Ukoliko Vam nedostaju ideje, tu je naš tim da Vam pomogne, a sve to u najbržem mogućem roku po povoljnim uslovima.

U ponudi imamo različite oblike nalepnica, etiketa i stikera koje možemo da odštampamo. Bilo da Vam trebaju za promociju Vaše kompanije, proizvoda ili za Vašu ličnu upotrebu sve nalepnice štampamo u boji ili u crno-beloj tehnici.

Cena nalepnica se razlikuje prema dimenzijama, količini i vrsti materijala od koje se izrađuju. Ukoliko želite nalepnice, nezavisno od prilike, na dobroj ste adresi - opremljeni smo znanjem i tehnologijom da sve što zamislite sprovedemo u delo i to po pristupačni cenama i u kratkom vremenskom roku.

U našoj ponudi, koja je pred Vama, videćete sve što trenutno možemo da Vam ponudimo, uz obećanje da je ovo samo početak široke ponude koju će se uskoro naći na ovom istom mestu. Za sada upoznajte se sa našom ponudom i sigurni smo da će se naći proizvod koji je vredan Vaše pažnje i koji će zadovoljiti neku od Vaših potreba - bila ona nalepnica za brendiranje novog proizvoda, ukrasna nalepnica na poklonu za Vaše najbliže ili nešto treće ... dozvolite timu Alfa štampe da Vas odvede za jedan stepenik bliže na putu novog uspeha.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam odštampamo jedan primerak.

Koji su rokovi isporuke za nalepnice?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam nalepnice potrebne i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i nalepnice ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, možete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?

Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude pripremljen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.


Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.