Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Vizit karte

Najpovoljnije standardne vizit karte

Najpovoljnije standardne vizit karte

Dimenzija 9 x 5 cm. Izaberite jednostranu ili obostranu štampu na kvalitetnom 300g papiru. Količine već od 100 kom po najpovoljnijim cenama u regionu.

cene od 864.00 RSD

naručite odmah
Plastificirane standardne vizit karte

Plastificirane standardne vizit karte

Dimenzija 9 x 5 cm. Plastifikacija čini ne samo da Vaše vizit karte izgledaju neverovatno dobro, već daju i dodatnu izdržljivost i dugovečnost.

cene od 918.00 RSD

naručite odmah
Standardne vizit karte na specijalnom papiru

Standardne vizit karte na specijalnom papiru

Dimenzija 9 x 5 cm. Impresionirajte vizit kartama štampanim na specijalnom papiru. One su elegantne i specijalne na dodir.

cene od 1,275.00 RSD

naručite odmah
Najpovoljnije evropske vizit karte

Najpovoljnije evropske vizit karte

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Za sve one koji žele evropski standard po super ceni. Količine već od 100 kom po najpovoljnijim cenama u regionu.

cene od 950.40 RSD

naručite odmah
Plastificirane evropske vizit karte

Plastificirane evropske vizit karte

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Plastificirajte svoje vizit karte za dugotrajnost i lakoću čitanja i budite sigurni da će svi biti impresionirani izgledom.

cene od 1,081.00 RSD

naručite odmah
Evropske vizit karte na specijalnom papiru

Evropske vizit karte na specijalnom papiru

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Vaše poslovanje je jedinstveno, neka takve budu i Vaše evropske vizit karte na željenom specijalnom papiru.

cene od 1,356.00 RSD

naručite odmah

Budite prepoznatljivi bez potrebe za kompromisom između cene i kvaliteta. Na Vama je samo da odaberete opcije štampe, a nama prepustite sve ostalo. Napomena: Jedan motiv = jedan dizajn. Ako naručujete vizitke za npr. 5 osoba sa istim opcijama štampa, izaberite broj motiva 5.

Vizit karte

Najpovoljnija izrada i štampa vizit karti sa mnoštvom opcija koje sami birate

U Alfa štampi razumemo da je dobra vizit karta važan marketinški alat i prilika da ostavite trajan utisak na potencijalne kupce. Da biste ovo postigli potreban Vam je vrhunski dizajn na što kvalitetnijem papiru kojem vreme ne može ništa – i tu mi stupamo na scenu.

Nije važno da li Vam je potrebna standarna/tradicionalna vizit karta ili pak želite da Vaša kreativnost dođe do izražaja i stupi u prvi plan – mi Vam možemo ponuditi širok asortiman papira različitih veličina i završnih detalja da biste osigurali svoje mesto među konkurencijom. U ponudi imamo jednostranu i dvostranu štampu, na Vama je da odlučite šta više odgovara Vašim potrebama.

Sve što je potrebno je da aploudujete Vaš dizajn na našu veb stranicu uz pomoć jasnih smernica, a na nama je sve ostalo. Nedostaje Vam inspiracije ili imate manjak vremena? Izaberite jedan od naših dizajna koji su pažljivo osmišljeni tako da svako primeti baš Vašu vizit kartu (uskoro).

Pogledajte:
Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti
Uputstvo za pripremu evropskih vizit karti

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li je moguće naručiti vizit karte preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Mogu li pre štampe dobiti probnu štampu?
Iz tehničkih razloga (velikog broja porudžbina) nismo u mogućnosti da vam posaljemo probnu štampu. 

Koje su dimenzije vaših vizit karti?
Trenutno nudimo dve dimenzije:
- standardne vizit karte dimenzija 90x50 mm (potrebne dimenzije fajla 96x56mm),
- i evropski standard 85x55 mm (potrebne dimenzije fajla 91x61mm).

Da li mogu da naručim vizit karte u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo vizit karte bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Da li nudite opciju zlatotiska?
Nažalost trenutno nemamo u ponudi štampu zlatotiska, ali preporučujemo vam da pogledate naše vizit karte na specijalnom papiru.

Da li nudite opciju dizajna vizit karti po našim zahtevima?
Da! Naši dizjaneri će biti i više nego raspoloženi da svaku vašu zamisao sprovedu u delo. Cena ove usluge će biti uračunata automatski u cenu kada izaberete opciju: ALFA ŠTAMPA DIZAJNIRANJE.

Koji su rokovi isporuke za vizit karte?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam vizit karte potrebne i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i vizit karte ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, mozete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Da li mogu da osmislim svoj dizajn preko vašeg web sajta?
Naravno! Preko našeg web sajta imate mogućnost kompletne slobode u izboru različitih dizajna koji su već u ponudi, ali I da sami kreirate sve od početka. Na vama je da dodajete, slike, tekst, veličinu slova, izbor fonta … stvorite sami svoje umetniko delo koje će konkurenciju ostaviti bez daha.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude pripremljen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.


90 x 50 mm
AI templejt (standardne vizit karte)
90 x 50 mm
PDF templejt (standardne vizit karte)
90 x 50 mm
PSD templejt (standardne vizit karte)
85 x 55 mm
AI templejt (evropski standard vizit karte)
85 x 55 mm
PDF templejt (evropski standard vizit karte)
85 x 55 mm
PSD templejt (evropski standard vizit karte)
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.