Vizit karte

Najpovoljnije standardne vizit karte

Najpovoljnije standardne vizit karte

Dimenzija 9 x 5 cm. Izaberite jednostranu ili obostranu štampu na kvalitetnom 300g papiru. Količine već od 100 kom po najpovoljnijim cenama u regionu.

cene od 960.00 RSD

naručite odmah
Plastificirane standardne vizit karte

Plastificirane standardne vizit karte

Dimenzija 9 x 5 cm. Plastifikacija čini ne samo da Vaše vizit karte izgledaju neverovatno dobro, već daju i dodatnu izdržljivost i dugovečnost.

cene od 1,080.00 RSD

naručite odmah
Standardne vizit karte na specijalnom papiru

Standardne vizit karte na specijalnom papiru

Dimenzija 9 x 5 cm. Impresionirajte vizit kartama štampanim na specijalnom papiru. One su elegantne i specijalne na dodir.

cene od 1,500.00 RSD

naručite odmah
Najpovoljnije evropske vizit karte

Najpovoljnije evropske vizit karte

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Za sve one koji žele evropski standard po super ceni. Količine već od 100 kom po najpovoljnijim cenama u regionu.

cene od 1,056.00 RSD

naručite odmah
Plastificirane evropske vizit karte

Plastificirane evropske vizit karte

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Plastificirajte svoje vizit karte za dugotrajnost i lakoću čitanja i budite sigurni da će svi biti impresionirani izgledom.

cene od 1,188.00 RSD

naručite odmah
Evropske vizit karte na specijalnom papiru

Evropske vizit karte na specijalnom papiru

Dimenzija 8.5 x 5.5 cm. Vaše poslovanje je jedinstveno, neka takve budu i Vaše evropske vizit karte na željenom specijalnom papiru.

cene od 1,596.00 RSD

naručite odmah

Budite prepoznatljivi bez potrebe za kompromisom između cene i kvaliteta. Na Vama je samo da odaberete opcije štampe, a nama prepustite sve ostalo. Napomena: Jedan motiv = jedan dizajn. Ako naručujete vizitke za npr. 5 osoba sa istim opcijama štampa, izaberite broj motiva 5.

Vizit karte

Najpovoljnija izrada i štampa vizit karti sa mnoštvom opcija koje sami birate

U Alfa štampi razumemo da je dobra vizit karta važan marketinški alat i prilika da ostavite trajan utisak na potencijalne kupce. Da biste ovo postigli potreban Vam je vrhunski dizajn na što kvalitetnijem papiru kojem vreme ne može ništa – i tu mi stupamo na scenu.

Nije važno da li Vam je potrebna standarna/tradicionalna vizit karta ili pak želite da Vaša kreativnost dođe do izražaja i stupi u prvi plan – mi Vam možemo ponuditi širok asortiman papira različitih veličina i završnih detalja da biste osigurali svoje mesto među konkurencijom. U ponudi imamo jednostranu i dvostranu štampu, na Vama je da odlučite šta više odgovara Vašim potrebama.

Sve što je potrebno je da aploudujete Vaš dizajn na našu veb stranicu uz pomoć jasnih smernica, a na nama je sve ostalo. Nedostaje Vam inspiracije ili imate manjak vremena? Izaberite jedan od naših dizajna koji su pažljivo osmišljeni tako da svako primeti baš Vašu vizit kartu (uskoro).

Pogledajte:
Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti
Uputstvo za pripremu evropskih vizit karti

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li je moguće naručiti vizit karte preko mejla ili telefona?
Najbrži način za procesiranje vaše narudžbine je putem našeg sajta, jer te porudžbine imaju prednost. Međutim, moguće je naručiti i putem mejla. Naš mejl možete pronaći u meniju Kontaktirajte nas.

Da li mogu uraditi probnu štampu pre finalne izrade da proverim boje?
Da, moguće je. Možete nam se obratiti putem mejla ili telefona za dogovor. Napominjemo da se probna štampa naplaćuje 1000 dinara. Ako je vaš fajl pravilno pripremljen, možete biti sigurni da će štampa biti odličnog kvaliteta.

Koje su dimenzije vaših vizit karti?
Trenutno nudimo dve dimenzije:
- standardne vizit karte dimenzija 90x50 mm (potrebne dimenzije fajla 96x56mm) ,
- i evropski standard 85x55 mm (potrebne dimenzije fajla 91x61mm).

Da li mogu da naručim vizit karte u količini ili dimenzijama koje nisu navedene na vašem sajtu?
Da, moguće je. Možemo odštampati vizit karte u bilo kojim dimenzijama i količinama. Za dogovor, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Da li nudite opciju zlatotiska?
Da, nudimo opciju zlatotiska. Iako još nije dostupna u online formularu, možete nam poslati upit i kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Da li nudite opciju dizajna vizit karti?
Da! Naši dizajneri su spremni da realizuju svaku vašu zamisao. Cena ove usluge biće automatski uračunata kada izaberete opciju: ALFA ŠTAMPA DIZAJNIRANJE.

Koji su rokovi isporuke za vizit karte?
Rokove isporuke za vizit karte možete sami birati. Standardni rok je 7 radnih dana, ali ako vam vizit karte trebaju brže, na našem sajtu možete izabrati opcije kao što su "Danas za danas", "Danas za sutra", "3 radna dana" i "7 radnih dana". Ukoliko su vam vizit karte HITNO potrebne, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo proverili mogućnost izrade u datom roku. Važno je napomenuti da hitne porudžbine mogu imati dodatne troškove.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS kurirske službe. Trenutno vršimo isporuke samo na teritoriji Srbije, a takođe je moguće i lično preuzimanje u Zemunu, o čemu možete više saznati u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, možete. Adresa za lično preuzimanje vaše porudžbine je Gaudijeva 7a, 11080 ZemunPre dolaska, dobićete mejl obaveštenje kada je vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Da li je moguće poslati preko Postexpresa, potrčka ili neke druge kurirske službe?
Da, moguće je. U tom slučaju, molimo vas da nas kontaktirate ili navedete u napomeni prilikom narudžbine preko koje kurirske službe želite da pošaljemo. Važno je napomenuti da u slučaju slanja preko druge kurirske službe, troškovi dostave idu na teret primaoca paketa.

Koliko košta dostava paketa?
Dostava je besplatna
za sve naše porudžbine koje se šalju preko AKS kurirske službe, bez obzira na težinu paketa.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Ako je fajl pripremljen prema našim specifikacijama, možete biti sigurni da će štampa biti vrhunskog kvaliteta. Koristimo štampače novije generacije koji pružaju izvanredan kvalitet štampe.
U slučaju da niste zadovoljni dobijenim proizvodom, rado ćemo rešiti vašu reklamaciju u najkraćem mogućem roku - ponovnim štampanjem ili povratom dela ili celog iznosa. Molimo vas da nas odmah kontaktirate u slučaju da se to desi.


90 x 50 mm
AI templejt (standardne vizit karte)
90 x 50 mm
PDF templejt (standardne vizit karte)
90 x 50 mm
PSD templejt (standardne vizit karte)
85 x 55 mm
AI templejt (evropski standard vizit karte)
85 x 55 mm
PDF templejt (evropski standard vizit karte)
85 x 55 mm
PSD templejt (evropski standard vizit karte)
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.