Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

A3 flajeri

komada

Izrada i štampa A3 flajera po super cenama

Impresionirajte klijente pomoću A3 lifleta i flajera urađenim po Vašoj želji i meri, a uz pomoć naše digitane štampe. Dimenzije ovih flajera i lifleta čine ih sjajnim biltenima, a imaju i tu mogućnost da kada ih presavijete na pola mogu služiti i za promociju neke posebne ponude, recimo kao dodatak na specijanom meniju nove ponude restorana. Nema sumnje da će Vaš proizvod biti primećen.

Možete se bez razmišljanja osloniti na A3 flajere i liflete Alfa štame za sve vrste promocija zatvorenog i otvorenog tipa ili jednostavno samo za širenje priče o Vama i Vašim novim proizvodima i uslugama. Ostavite trajan utisak uz pomoć prepoznatljivog dizajna na visokokvalitetnom papiru sjajne izrade i kvalitetne ofset štampe.

Flajeri i lifleti A3 su dimenzija 42 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu flajera

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.