Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

A3 flajeri

A3 flajeri 10% samo u maju

Izaberite drugi tip:

10% samo u maju A6 flajeri

A6 flajeri

10% samo u maju A5 flajeri

A5 flajeri

10% samo u maju A4 flajeri

A4 flajeri

10% samo u maju A3 flajeri

A3 flajeri

10% samo u maju 1/3 A4 flajeri

1/3 A4 flajeri

komada

Izrada i štampa A3 flajera po super cenama

Impresionirajte klijente pomoću A3 lifleta i flajera urađenim po Vašoj želji i meri, a uz pomoć naše digitane štampe. Dimenzije ovih flajera i lifleta čine ih sjajnim biltenima, a imaju i tu mogućnost da kada ih presavijete na pola mogu služiti i za promociju neke posebne ponude, recimo kao dodatak na specijanom meniju nove ponude restorana. Nema sumnje da će Vaš proizvod biti primećen.

Možete se bez razmišljanja osloniti na A3 flajere i liflete Alfa štame za sve vrste promocija zatvorenog i otvorenog tipa ili jednostavno samo za širenje priče o Vama i Vašim novim proizvodima i uslugama. Ostavite trajan utisak uz pomoć prepoznatljivog dizajna na visokokvalitetnom papiru sjajne izrade i kvalitetne ofset štampe.

Flajeri i lifleti A3 su dimenzija 42 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu flajera