Standardne vizit karte sa zlatotiskom

komada

Standardne vizit karte sa zlatotiskom

Usavršili smo umetnost zlatotiska kako bismo vam pružili kreativne ideje za standardnevizit karte koje ostavljaju upečatljiv utisak. Nemački inženjerski kvalitet u preko 10 zapanjujućih boja folije; od zlata sa zelenim i crvenim nijansama, srebrnog metala i bronzanog, i svih nijansi između.

Naše vizit karte sa zlatotiskom su idealne za one koji žele da istaknu svoj brend na jedinstven način, koristeći najkvalitetnije nemačke materijale i vrhunski dizajn.

Neograničene mogućnosti u našem luksuznom asortimanu dizajna korporativnih kartica omogućavaju vam da dodate malo ‘sjaja’ svom brend imidžu za maksimalan utisak. Zlatni rubovi, reljefni zlatotisak i folijski logotipi su neki od načina na koje možete kreirati najbolje vizit karte.
Standardne vizit karte za zlatotiskom, imaju moć da zadive vaše klijente i ostanu im u sećanju za buduće poslovne saradnje. 

Magija zlatotiska može se videti i osetiti na našim premium kartonima, koji uključuju: 100% pamuk, teksture kože, antilopa, lana, organski i reciklirani papir, ultra-debele i više. Pobednička kombinacija za sladak uspeh. Jednostavno je i brzo naručiti personalizovane vizit karte na sajtu Alfa štampa, bilo da su standardne vizit karte ili sa zlatotiskom.

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.