Kružne nalepnice

Kružne nalepnice

Kružne nalepnice

Ne zaboravite da mali detalji čine veliku razliku. Upotpunite vaš brend sa ovim nalepnicama. Zalepite ih na vaše proizvode, pakovanja, etikete, kutije, koverte...

cene od 0.00 RSD

naručite odmah

Jednostavno izaberite željene dimenzije, dodajte vaš dizajn, a ostalo prepustite nama.

Kružne nalepnice

Izrada i štampa kružnih nalepnica po super cenama


Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam odštampamo jedan primerak.

Koji su rokovi isporuke za nalepnice?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam nalepnice potrebne i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i nalepnice ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Zbog novonastale situacije (covid-19), sve pošiljke šalljemo kurirskom službom.

Koliko košta poštarina?

Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. Mogu li da otkažem porudžbinu?Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude pripremljen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.


Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.