Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

Memorandumi

Memorandumi Alfa štampe se štampaju na kvalitetnom 90g nepremazanom papiru visokog kvaliteta. Idealni su za svakodnevnu komunikaciju poput pismama i faktura, a pomoći će Vašem brendu da izgledate profesionalno, organizovano i uspešno.

Memorandumi
A4 memorandumi (pun kolor)

A4 memorandumi (pun kolor)

Dimenzija 21 x 29.7 cm. Kvalitetna štampa u punom koloru na 90g offset papiru. Predstavite vašu firmu u punom koloru visokog kvaliteta. Količine već od 100 kom.

cene od 2,388.00 RSD

naručite odmah
A4 memorandumi (dve boje)

A4 memorandumi (dve boje)

Dimenzija 21 x 29.7 cm. Kvalitetna štampa sa dve boje na 90g offset papiru. Budite profesionalni. Količine već od 2000 kom.

cene od 7,188.00 RSD

naručite odmah

Izrada i štampa memoranduma po super cenama

Kada je reč o poslovanju, veoma je važno da ostavite sjajan prvi utisak. Ne samo da su memorandum jedan od pravih načina za to, već su i savršeni za jačanje svog brenda i impresioniranje klijenta. Zato opšta preporuka glasi da bi svako preduzeće trebalo da ga ima.

Memorandumi su odličan dodatak zvaničnoj dokumentaciji poput poslovnih pisama kojima ćete ukazati na određeni problem koji je u međuvremenu nastao, sačiniti ga u obliku saopštenja ili izveštaja o nekoj ustanovi, ili ga pak slati u vidu poslovnog pisma, najava i brojnih drugih obrazaca. Mogu se koristiti u svakodnevnoj komunikaciji, poput faktura, ali i isto tako mogu pomoći Vašem brendu da izgleda profesionalno kako ćete putem istog saopštiti osnovne načine Vašeg poslovanja, time steći poverenje svojih klijenata i učiniti da Vas ne zaborave. Uz njihovu malu, ali značajnu pomoć Vaš brend će izgledati organizovano i spreman za uspešno poslovanje.

Memorandumi Alfa štampe štampani su na kvalitetnom 90g nepremazanom papiru visokog kvaliteta i savršeno prijanjaju uz Vaš štampač.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu memoranduma


Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li su vaši memorandumi pogodni za laserske ili inkjet štampače?
Naši odštampani memorandumi su pogodini i za inkjet i za laserske štampače.

Mogu li pre štampe dobiti probnu štampu?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li je moguće da naručim memorandume preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Koji su rokovi isporuke za memorandume?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam memorandumi potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i memorandume ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, mozete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put 33a, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 360 RSD. Ukoliko je u toku akcija, poštarina može biti i besplatna! Cenu poštarine ćete videti kad naručite proizvod.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A4 memorandumi
AI templejt
A4 memorandumi
PDF templejt
A4 memorandumi
PSD templejt