Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Najpovoljnije evropske vizit karte

komada

Najpovoljnija izrada i štampa evropskih vizit karti 

One su savršena alternativa standarnim vizit kartama! Štampane u evropskom formatu dimenzija 85 x 55mm pružaju onoliko prostora koliko Vam je potrebno na proizvodu. Neće biti pretrpane podacima, a u prvom momentu “zapašće za oko” Vašim klijentima. 

    • Premazani kunstdruk papiri su jedni od najkvalitetnijih papira za štampu i odlične su beline. Odlično primaju boju, što omogućava viskokvalitetnu štampu. Naziv kunstruck potiče iz nemačkog jezika i znači umetnička štampa, što podrazumeva kvalitetnu štampu.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu evropskih vizit karti

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.