Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

Najpovoljnije evropske vizit karte

komada

Najpovoljnija izrada i štampa evropskih vizit karti 

One su savršena alternativa standarnim vizit kartama! Štampane u evropskom formatu dimenzija 85 x 55mm pružaju onoliko prostora koliko Vam je potrebno na proizvodu. Neće biti pretrpane podacima, a u prvom momentu “zapašće za oko” Vašim klijentima. 

    • Premazani kunstdruk papiri su jedni od najkvalitetnijih papira za štampu i odlične su beline. Odlično primaju boju, što omogućava viskokvalitetnu štampu. Naziv kunstruck potiče iz nemačkog jezika i znači umetnička štampa, što podrazumeva kvalitetnu štampu.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu evropskih vizit karti