Najpovoljnije standardne vizit karte

komada

Najpovoljnija Ŕtampa vizit karti na kvalitetnom papiru vrhunskog kvaliteta

Novi klijenti i nove mogućnosti su na korak od Vas, zahvaljujući naÅ”oj povojnoj Å”tampi vizit karti. Izaberite jedan od standardniih papira i naručite vizit karte po super cenama.

Premazani kunstdruk papiri su jedni od najkvalitetnijih papira za Å”tampu i odlične su beline. Odlično primaju boju, Å”to omogućava viskokvalitetnu Å”tampu. Naziv kunstruck potiče iz nemačkog jezika i znači umetnička Å”tampa, Å”to podrazumeva kvalitetnu Å”tampu.

Zahvaljujući dobrom dizajnu i kvalitetnoj Å”ampi, VaÅ”a vizit karta će sama po sebi ostaviti utisak u odnosu na konkurenciju. Pored kreativnosti, važna karakteristika naÅ”e usluge je i pristupačna cena, tako da Alfa Å”tampa zadovoljava sve kriterijume ā€“ smanjuje troÅ”kove i daje konačan proizvod vrhunskog kvaliteta.

Budite prepoznatljivi bez potrebe za kompromisom između cene i kvaliteta. Na Vama je samo da odaberete opcije Å”tampe, a nama prepustite sve ostalo. Ukoliko želite da svoj dizajn učinite prepoznatljivim i jedinstvenim, tu smo da Vam i u tome pomognemo. Budite sigurni da će uz naÅ”e sugestije VaÅ”e vizit karte biti jedinstvene.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti