Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na┼ía firma je preuzela sve mogu─çe mere za suzbijanje daljeg ┼íirenja virusa i zato smo i dalje u mogu─çnosti da Vam ponudimo sve na┼íe proizvode i usluge kao i obi─Źno.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske slu┼żbe shodno trenutnoj situaciji rade u ograni─Źenim kapacitetima.

Najpovoljnije standardne vizit karte

komada

Najpovoljnija štampa vizit karti na kvalitetnom papiru vrhunskog kvaliteta

Novi klijenti i nove mogu─çnosti su na korak od Vas, zahvaljuju─çi na┼íoj povojnoj ┼ítampi vizit karti. Izaberite jedan od standardniih papira i naru─Źite vizit karte po super cenama.

Premazani kunstdruk papiri su jedni od najkvalitetnijih papira za ┼ítampu i odli─Źne su beline. Odli─Źno primaju boju, ┼íto omogu─çava viskokvalitetnu ┼ítampu. Naziv kunstruck poti─Źe iz nema─Źkog jezika i zna─Źi umetni─Źka ┼ítampa, ┼íto podrazumeva kvalitetnu ┼ítampu.

Zahvaljuju─çi dobrom dizajnu i kvalitetnoj ┼íampi, Va┼ía vizit karta ─çe sama po sebi ostaviti utisak u odnosu na konkurenciju. Pored kreativnosti, va┼żna karakteristika na┼íe usluge je i pristupa─Źna cena, tako da Alfa ┼ítampa zadovoljava sve kriterijume ÔÇô smanjuje tro┼íkove i daje kona─Źan proizvod vrhunskog kvaliteta.

Budite prepoznatljivi bez potrebe za kompromisom izme─Ĺu cene i kvaliteta. Na Vama je samo da odaberete opcije ┼ítampe, a nama prepustite sve ostalo. Ukoliko ┼żelite da svoj dizajn u─Źinite prepoznatljivim i jedinstvenim, tu smo da Vam i u tome pomognemo. Budite sigurni da ─çe uz na┼íe sugestije Va┼íe vizit karte biti jedinstvene.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl mo┼żete da pogledate na slede─çoj stranici: Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti