Najpovoljnije standardne vizit karte

komada

Najpovoljnija štampa vizit karti na kvalitetnom papiru vrhunskog kvaliteta

Novi klijenti i nove mogućnosti su na korak od Vas, zahvaljujući našoj povojnoj štampi vizit karti. Izaberite jedan od standardniih papira i naručite vizit karte po super cenama.

Premazani kunstdruk papiri su jedni od najkvalitetnijih papira za štampu i odlične su beline. Odlično primaju boju, što omogućava viskokvalitetnu štampu. Naziv kunstruck potiče iz nemačkog jezika i znači umetnička štampa, što podrazumeva kvalitetnu štampu.

Zahvaljujući dobrom dizajnu i kvalitetnoj šampi, Vaša vizit karta će sama po sebi ostaviti utisak u odnosu na konkurenciju. Pored kreativnosti, važna karakteristika naše usluge je i pristupačna cena, tako da Alfa štampa zadovoljava sve kriterijume – smanjuje troškove i daje konačan proizvod vrhunskog kvaliteta.

Budite prepoznatljivi bez potrebe za kompromisom između cene i kvaliteta. Na Vama je samo da odaberete opcije štampe, a nama prepustite sve ostalo. Ukoliko želite da svoj dizajn učinite prepoznatljivim i jedinstvenim, tu smo da Vam i u tome pomognemo. Budite sigurni da će uz naše sugestije Vaše vizit karte biti jedinstvene.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu standardnih vizit kartiRaiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.