Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Posteri

A4 Posteri

A4 Posteri

Dimenzija 29.7 x 21 cm. A4 posteri se štampaju na visokokvalitetnom 115g papiru. Idealni su za reklamiranje Vašeg događaja, promocije ili proizvoda.

cene od 567.60 RSD

naručite odmah
A3 Posteri

A3 Posteri

Dimenzija 42 x 29.7 cm. A3 format je kompaktan format za postere i pogodan je za postere manjeg obima za područja koja imaju ograničen prostor.

cene od 825.60 RSD

naručite odmah
30x30 cm Posteri

30x30 cm Posteri

Štampa postera 30x30 cm nikad nije bila jeftinija. Istaknite svoj dizajn na pravi način.

cene od 840.00 RSD

naručite odmah
20x40cm Posteri

20x40cm Posteri

Ovi posteri su idealan način da promovišete rasprodaju, da reklamirate događaj ili da na šaljiv način skrenete pažnju na sebe.

cene od 840.00 RSD

naručite odmah
30x40cm Posteri

30x40cm Posteri

Budite sigurni da ćete biti primećeni u svom poslovanju pomoću postera dimenzija 30x40cm. Odličan izbor za one koji žele dosta prostora za sve informacije.

cene od 882.00 RSD

naručite odmah

Kombinujte tekstualne i grafičke elemente da biste reklamirali događaj, promovisali posao ili prikazali svoje umetničke sposobnosti. Za brzo, kvalitetno štampanje postera došli ste na pravo mesto. Bez obzira da li želite 10 ili 1000 postera, mi ih možemo odštampati.

Posteri

Izrada i štampa postera -  oživite Vaš dizajn

Posteri privlače najviše pažnje od svih medijuma za oglašavanje. Postoji praktično beskrajno mogućnosti što se tiče Vašeg dizajna. Reklamirajte Vaš događaj po celom gradu, pobrinite se da svi budu upoznati sa Vašim novim proizvodom, ili prosto odštampajte nešto za zid u Vašoj sobi.

Savršeni su za događaje kao što su rođendani, svadbe, porodična okupljanja, poslovna okupljanja i razni drugi događaji! Postere takođe možete da postavite na prozoru Vaše kancelarije ili kafiću i da svima pokažete svoje vesti.

Postere štampamo u širokom rangu veličina, od kompaktnog A3 do masivnog 40x60cm formata. Nebitno da li pada kiša ili sija sunce, Vaša poruka će stajati jasno na trajnom 200 ili 400 gramskom vremenski otpornom papiru, dok je za unutrašnju upotrebu dostpan 250gramski papir.

Posteri su bez sumnje najbolji način da napravite buku o svom biznisu.

Zajedno sa posterima, flejeri čine savršeni dodatak posterima, a Alfa štampa Vam nudi veliki izbor veličina i opcija.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li mogu da naručim postere u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. Potrebno je da nam pošaljite upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Mogu li na svakom od svojih postera da imam različit dizajn?
Možete, ali potrebno je da nam prvo pošaljte upit kako bismo se dogovorili oko detalja.

Koji su rokovi isporuke za postere?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam posteri potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i postere ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, mozete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A4 Posteri
AI templejt
A3 Posteri
AI templejt
A2 Posteri
AI templejt
30x30 cm Posteri
AI templejt
20x40 cm Posteri
AI templejt
30x40cm Posteri
AI templejt
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.