O nama

O nama

Alfa štampa. Jednostavno najbolji

Alfa štampa je firma specijalizovana za izradu i štampanje vizit karti, flajera, brošura, postera, memoranduma i ostalih proizvoda koji će vam pomoći da svoju firmu i proizvod pozicionirate na željenom tržištu.

Tu smo da pomognemo malim igračima da skrenu veliku pažnju na sebe. Bilo da imate ili ne, talenta i znanja u oblasti dizajna, mi ćemo vam dati sav potreban materijal i pomoć da vaša vizija postane stvarnost. Na već pripremljenim šablonima svaki korisnik će moći da kreira način reklamiranja po želji, a zatim sve to odštampa.

Pre-dizajnirani šabloni, posebno napravljeni za vas

Sve što je potrebno jeste da izaberete jedan od već pre-dizajniranih šablona vizit karte, flajera ili memorandum, unesete svoj logo i ostale podatke, a zatim ih pošaljete jednim klikom na štampu. Korisnici koji se profesionalno bave dizajnom imaju mogućnost da putem našeg sajta preuzmu templejte za Photoshop, Illustrator i da uz pomoć njih dizajniraju potrebne stvari.

Ponovite istu porudžbinu jedinim klikom

Uz jedinstvenu uslugu koju Alfa štampa jedina nudi u Srbiji, korisnici će dodatno uštedeti vreme i moći ponovo da naruče nove količine istih fajlova, a da sa sobom nemaju sav potreban materijal. Jednom uneti podaci zauvek će ostati sačuvani na vašem korisničkom nalogu. Samim tim ovu opciju je moguće izvršiti jednim klikom putem mobilnog telefona.

Alfa štampa će vam sve izrađene materijale dostaviti na željenu adresu u najkraćem mogućem roku, besplatno.

Kod nas je uvek gužva, ali se nikada ne čeka u redu

U svega nekoliko koraka i bez čekanja podignite vaš biznis na najviši nivo. Uz Alfa štampu se sve radi online, nema potrebe da više idete u štampariju. Budite sam svoj majstor i napravite kvalitetne i moderne reklamne materijale. Počnite od kreiranja skica, dizajna i pripreme za štampu ili dozvolite nama da to uradimo umesto vas kako imamo veliki broj već pripremljenih paterna i grafičkih rešenja.

Jedina firma koja je u Srbiju donela inovativnost jednim klikom

Uz najpovoljnije cene koje nudimo, zajedno sa posebnim obrascima za dizajniranje i štampanje kreiranim tako da se sa njima može snaći svaki pojedinac, učinićete da vaš proizvod dospe na vrh liste potražnje. Sve što je potrebno jeste da jednim klikom odaberete proizvod koji želite, obeležite opciju "štampe", dodate vaše fajlove i kliknite na dugme "Naručite"! Jednostavno i brže ne može!

Štedimo vaše vreme i novac, a kvalitet je zagarantovan

Alfa štampa nudi najkvalitetniju štampu po najpovoljnijim cenama u regionu. Tu smo za vas 24 sata, svakog dana u nedelji. Uz sve to, poštarina besplatna za sve naše proizvode na teritoriji Srbije. Ogledalo našeg uspeha su brojni zadovoljni klijenti poput poznatih hotelskih lanaca, odmarališta, trgovinskih lanaca, salona, restorana, osiguravajućih društava, kazina kao i male firme i pojedinci. Reference i uzorke našeg dosadašnjeg rada dostupni su na zahtev.

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.