Brošure i katalozi

A4 brošure i katalozi (zaheftane)

A4 brošure i katalozi (zaheftane)

Dimenzija 21 x 29.7 cm. Koristite A4 kataloge za oglašavanje i povećanje prodaje Vaših najsjajnijih proizvoda i usluga. Povezivanje se vrši heftanjem (klamovanjem) na dva mesta.

cene od 1,800.00 RSD

naručite odmah
22x22 cm brošure i katalozi (zaheftane)

22x22 cm brošure i katalozi (zaheftane)

Dimenzija 22 x 22 cm. Privucite pažnju čitaoca od trenutka otvaranja korice sa našom kvalitetnom štampom. Povezivanje se vrši heftanjem (klamovanjem) na dva mesta.

cene od 1,800.00 RSD

naručite odmah
A5 brošure i katalozi (zaheftane)

A5 brošure i katalozi (zaheftane)

Dimenzija 14.8 x 21 cm. Sa kompaktim katalozima A5 garantovano šaljete najjasniju poruku. Povezivanje se vrši heftanjem (klamovanjem) na dva mesta.

cene od 960.00 RSD

naručite odmah
A4 brošure i katalozi (spiralni povez)

A4 brošure i katalozi (spiralni povez)

Dimenzija 21 x 29.7 cm. Brošure i katalozi sa spiralom omogući će klijentima da sa punom pažnjom i lakoćom okreću stranicu za stranicom.

cene od 2,280.00 RSD

naručite odmah
A5 brošure i katalozi (spiralni povez)

A5 brošure i katalozi (spiralni povez)

Dimenzija 14.8 x 21 cm. Ove brošure su stvorene za marketing i promociju proizvoda.

cene od 1,440.00 RSD

naručite odmah

Ako ste uvereni da štampani sadržaj više nije popularan kao nekada, razmislite dvaput! Katalozi i brošure su i dalje odličan način uz pomoć kojeg ćete vaše potencijalne klijente povezati sa vašim proizvodom ili uslugom.

Brošure i katalozi

Štampa kataloga i brošura - interesantna “knjižica” koju će svi pročitati i odmoriti oči od telefona

Upravo su brošure nezamenljivo sredstvo marketinga. Da li je u pitanju veći događaj ili deljenje materijala od vrata do vrata, ovaj način reklamiranja je idealan za franšize i lokalne biznise. Oni koji nemaju vremena da odlušaju vašu prezentaciju, moći će sve informacije pročitati na miru kod kuće. Uz pomoć njih, ispričaćete širu priču o Vašem brendu ili usluzi koju nudite, a pri tom ćete uštedeti novac, kako je izrada istih putem Alfa štampe veoma povoljna. Širok spektar opcija i visoko kvalitetna štampu po najnižim cenama u regionu, zagarantovano će učiniti da vaše brošure izgledaju sjajno i da kao salivene služe svojoj nameni.

Najbolje od svega jeste što više ne morate da idete od štamparije do štamparije i tragate za onom koja će Vam dati najbolju ponudu i ono što ste zamislili. Da biste odštampali Vaše brošure, ceo postupak preko Alfa štampe je od početka do kraja izuzetno jednostavan. Sve što je potrebno je samo nekoliko klikova i vaša brošura će bez po muke biti spremna za štampu, a potom za distribuciju do željenog korisnika. Zavoleće je na prvi pogled!

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

 • Kako da pošaljem pripremu za kataloge?
 • Pripremu pošaljite u okviru jednog dokumenta (fajla), stranu po stranu. Nikako nemojte spajati dve strane zajedno.

 • Da li da pošaljem korice zajedno sa unutrašnjim stranama u okviru jednog fajla?
 • Korice možete poslati zajedno sa unutrašnjim stranama u okviru jednog fajla ili ih možete učitati posebno.

 • Da li je moguće da naručim kataloge i brošure preko mejla ili telefona?
  Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

 • Koji su rokovi isporuke za brošure i kataloge?
  Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam boršure i katalozi potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i brošure i kataloge ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

 • Kako se vrši dostava porudžbine?
 • Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, možete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A4
Ai templejt
A5
Ai templejt
22x22 cm
AI templejt
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.