Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Plastificirane standardne vizit karte

komada

Izrada i štampa plastificiranih vizit karti po super cenama

Dostupne su sa mat, sjajnom ili silk feel plastifikacijom, a uveravamo Vas da će svaki Vaš sledeći događaj i upoznavanje proći sjajno, baš kakve su i Vaše vizit kartice.

Ukoliko se odlučite da plastificirate Vaše vizit karte, time ćete postići i veći nivo zaštite, ali i dodatno unapređen izgled koji neće proći nezapaženo kod Vaših klijenata. Završna obrada vizit karti je dostupna u više različitih varijanti, od mat do sjajne plastifikacije, što dodatno može poboljšati sam izgled vizit karte.

Naša preporuka je uvek na strani plastifikacije, jer ona obezbeđuje izdržljivost i čitkost sadržaja vizit karte. 

Budite primećeni uz mat, sjajne ili silk feel plastificirane vizit karte Alfa štampe visokog kvaliteta!

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.