Koverte

Ameriken koverte (pun kolor)

Ameriken koverte (pun kolor)

Dimenzija 11 x 23 cm. Visoki kvalitet štampe u punom koloru. Idealne su za A4 papire savijene na dva dela. Najrasprostranjeniji tip koverti.

cene od 14,490.00 RSD

naručite odmah
Ameriken koverte (dve boje)

Ameriken koverte (dve boje)

Dimenzija 11 x 23 cm. Visoki kvalitet štampe sa dve boje po izboru - kombinacija boja je samo na Vama. Alfa štampa garantuje ekonomičnu visokokvalitetnu štampu.

cene od 9,315.00 RSD

naručite odmah
Ameriken koverte (jedna boja)

Ameriken koverte (jedna boja)

Dimenzija 11 x 23 cm. Visoki kvalitet štampe. Izaberite ove koverte kada vam je jedna boja dovoljna. Zbog viskog kvaliteta šampe boja nikada ne bledi.

cene od 7,245.00 RSD

naručite odmah

Naše visokokvalitetne koverte mogu da se personalizuju pomoću vaše sopstvene poruke i logotipa omogućavajući vam da privučete pažnju klijenta pri prvom dodiru sa vašom firmom.

Koverte

Najpovoljnija izrada i štampa koverti

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Koji su rokovi isporuke za koverte?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam koverte potrebne i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i koverte ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, mozete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude pripremljen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.


Ameriken koverte
Bez prozora (AI templejt)
Ameriken koverte
Bez prozora (PDF templejt)
Ameriken koverte
Sa levim prozorom (AI templejt)
Ameriken koverte
Sa levim prozorom (PDF templejt)
Ameriken koverte
Sa desnim prozorom (AI templejt)
Ameriken koverte
Sa desnim prozorom (PDF templejt)
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.