A4 flajeri

A4 flajeri 10% do 31.1

Izaberite drugi tip:

10% do 31.1 A6 flajeri

A6 flajeri

10% do 31.1 A5 flajeri

A5 flajeri

10% do 31.1 A4 flajeri

A4 flajeri

10% do 31.1 A3 flajeri

A3 flajeri

komada

Izrada i štampa A4 flajera po super cenama

Budite kreativni uz našu ponudu flajera i letaka A4 formata. Odlični su za menije, vodiče, priručnike i promotivni materijal. Mogu se koristiti i kao posteri u područijima sa ograničenim prostorom, a da to ne učinite na uštrb prostora namenjenog za Vašu reklamnu poruku!

Velika prednost ovih letaka je što mogu biti štampani jednostrano ili dvostrano. Bilo da su Vam potrebni da najavite svirku Vašeg benda ili kreirate dnevni meni, dozvolite A4 flajerima i lecima da razglase celokupnu Vašu promociju. Zagarantovano ćete uspeti u tome!

Ovaj tip flajera Vam pruža nebrojano mogućnosti i pouzdan je izbor kada se spoji sa dobrim dizajnom. Alfa štampa A4 flajeri i lifleti mogu da se distribuiraju u razne svrhe, od najava važnih događaja i druženja do posebnih ponuda ili prezentacije novog menija. Sa A4 flajerima kupci će znati da u svojim rukama drže nešto posebno, a uz našu pomoć i sjajan dizajn lifleta i flajera neće biti greške dok im budete pokazivali šta sve imate u svojoj ponudi. Ono što je posebno interesantno je što A4 flajere možete lako dizajnirati i sami, dovoljno je da kliknete na ovaj link.

Flajeri i lifleti A4 su dimenzija 21 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu flajera

Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.