Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na┼ía firma je preuzela sve mogu─çe mere za suzbijanje daljeg ┼íirenja virusa i zato smo i dalje u mogu─çnosti da Vam ponudimo sve na┼íe proizvode i usluge kao i obi─Źno.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske slu┼żbe shodno trenutnoj situaciji rade u ograni─Źenim kapacitetima.

A4 flajeri

komada

Izrada i štampa A4 flajera po super cenama

Budite kreativni uz na┼íu ponudu flajera i letaka A4 formata. Odli─Źni su za menije, vodi─Źe, priru─Źnike i promotivni materijal. Mogu se koristiti i kao posteri u podru─Źijima sa ograni─Źenim prostorom, a da to ne u─Źinite na u┼ítrb prostora namenjenog za Va┼íu reklamnu poruku!

Velika prednost ovih letaka je što mogu biti štampani jednostrano ili dvostrano. Bilo da su Vam potrebni da najavite svirku Vašeg benda ili kreirate dnevni meni, dozvolite A4 flajerima i lecima da razglase celokupnu Vašu promociju. Zagarantovano ćete uspeti u tome!

Ovaj tip flajera Vam pru┼ża nebrojano mogu─çnosti i pouzdan je izbor kada se spoji sa dobrim dizajnom. Alfa ┼ítampa A4 flajeri i lifleti mogu da se distribuiraju u razne svrhe, od najava va┼żnih doga─Ĺaja i dru┼żenja do posebnih ponuda ili prezentacije novog menija. Sa A4 flajerima kupci ─çe znati da u svojim rukama dr┼że ne┼íto posebno, a uz na┼íu pomo─ç i sjajan dizajn lifleta i flajera ne─çe biti gre┼íke dok im budete pokazivali ┼íta sve imate u svojoj ponudi. Ono ┼íto je posebno interesantno je ┼íto A4 flajere mo┼żete lako dizajnirati i sami, dovoljno je da kliknete na ovaj link.

Flajeri i lifleti A4 su dimenzija 21 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl mo┼żete da pogledate na slede─çoj stranici: Uputstvo za pripremu flajera