Standardne vizit karte na specijalnom papiru

komada

       Izrada i štampa vizit karti na specijanom papiru po super cenama

       Nevažno je da li se frilenser, imate malu firmu ili hobi koji polako postaje ozbiljan posao i potrebna Vam je dodatna promocija, vizit karte na specijanom papiru obezbediće da budete dodatno primećeni prilikom iniciranja poslovnog kontakta sa potencijalnim klijentima.

       • Kliknite ovde da pogledate slike naših specijalnih papira.
       • Za video, kliknite na sam naziv papira.

       • Uz vizit karte Alfa štampe o Vama će konkurencija sigurno pričati. Vaše vizit karte na specijalnom papiru će zasigurno prvući pažnju svih sa kojima budete ostvarili kontakt. Neka Vaši budući klijenti i poslovni partneri pričaju o Vama pre nego što krenu da pričaju sa Vama.

       Retko se dešava da dobijte priliku da dva puta ostavite prvi utisak, zato nemojte rizikovati – uz pomoć vizit karti štampanim na specijalnom papiru, odmah će obezbediti trajni podsetnik na Vasi još važnije Vašu firmu.

       Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu standardnih vizit karti

       Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
       Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.