Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Servisne knjižice

Servisne knjižice za auto servise

Servisne knjižice za auto servise

Štampa personalizovanih servisnih knjižica za vaš auto servis brzo i povoljno. Vodite pregledan uvid u sve redovne i vanredne servise uz pomoć ove knjižice.

cene od 12,000.00 RSD

naručite odmah

Odštampajte servisne knjižice za vaš auto servis.

Servisne knjižice

Štampa servisnih knjižica za autoservise po super cenama

Kolor koricu dizajniramo po želji klijenta, a unutra se nalaze standardni podaci za vođenje ukupno 40 servisa (5 listova, odnosno 10 strana). Na zadnjoj strani korice stoje podaci o vlasniku i automobilu.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

  • Da li ja ili vi radite pripremu za servise knjižice?
  • Kolor koricu dizajniramo po želji klijenta, a unutra se nalaze standardni podaci za vođenje ukupno 40 servisa (5 listova, odnosno 10 strana). Na zadnjoj strani korice stoje podaci o vlasniku i automobilu. Na vama je samo da nam pošaljete podatke.

  • Da li je moguće da naručim servisnu knjižicu preko mejla ili telefona?
    Ukoliko se ne snađete preko našeg sajta, porudžbinu nam možete uputiti i preko mejla, gde je potrebno da nam pošaljete logo, podatke za servisnu knjižicu, kao i podatke za fakturu-dostavu.

  • Koji su rokovi isporuke?
    Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam servisne knjižice potrebne i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i servisne knjižice ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje (30%).

  • Kako se vrši dostava porudžbine?
  • Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije-

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

Servisne knjižice
Korice
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.