Flajeri

A6 flajeri

A6 flajeri

Dimenzija 10.5 x 14.8 cm. Kao jedna od najpopularnijih veličina u našem asortimanu, A6 flajeri su idealni za širok izbor reklamnih potreba.

cene od 1,059.60 RSD

naručite odmah
A5 flajeri

A5 flajeri

Dimenzija 14.8 x 21 cm. Idealni su za poštanske sandučiće, deljenje ili kao meni za Vaš fastfood restoran.

cene od 1,008.00 RSD

naručite odmah
A4 flajeri

A4 flajeri

Dimenzija 21 x 29.7 cm. A4 flajeri su savršena opcija koja će Vam pomoći da se izdvojite iz gomile. Idealni su za veće količine informacija.

cene od 1,548.00 RSD

naručite odmah
A3 flajeri

A3 flajeri

Dimenzija 29.7 x 42 cm. Naša najveća veličina flajera. Oni su savršeni za oglašavanje Vaših najvećih ponuda kada Vam je potreban manji ili veći tiraž.

cene od 2,580.00 RSD

naručite odmah
DL flajeri (⅓ A4 flajera)

DL flajeri (⅓ A4 flajera)

Dimenzija 9.9 x 21 cm. Oni su pristupačna alternativa tradicionalnom izgledu flajera. Učiniće da Vaše poslovanje izgleda moderno.

cene od 996.00 RSD

naručite odmah
Flajeri sa savijanjem

Flajeri sa savijanjem

Sve počinje sa običnim listom papira, koji savijamo i sa ljubavlju pretvaramo u flajer visokog kvaliteta. Izaberite željenu veličinu flajera, vrstu savijanja i naručite flajere visokog kvaliteta po nepobedivim cenama.


Flajeri, leci, lifleti, pamfleti - kako god da ih nazovete mi ih štampamo po najpovoljnijim cenama. Oni su univerzalno i neizostavno rešenje za oglašavanje. Promovišite događaje, vodite prodaju i privucite kupce. Napomena: Flajeri sa savijenjem su u posebnoj kategoriji.

Flajeri

Najpovoljnija izrada i štampa flajera 

Flajeri su osnovni promotivni alat bez kojeg se ne može - brzo se štampaju, lako se distribuiraju i imaju široku primenu. Bilo da želite da impresionirate potencijalne klijente ili da predstavite svoju delatnost potencijalnim korisnicima, oni će Vam u tome pomoći. Ovi jednostavni leci su idealan način uz pomoć kojeg ćete najaviti sniženje, obavestiti korisnike o novim proizvodima, promocijama koje planirate u budućem periodu ili ih pak koristiti kao poklon vaučere. Na ovaj način ne samo da ćete targetirati ciljnu grupu korisnika Vaših proizvoda, već ćete učiniti da se “dobar glas” o Vašim proizvodima i uslugama koje nudite daleko pročuje.

Mogućnosti su raznolike, potrebno je samo da načinite prvi korak, a u tome ćemo Vam upravo mi pomoći.

Na sajtu Alfa štampa čeka Vas mnoštvo formata i veliki izbor opcija. Najstandardniji su klasični flajeri formata A6 koji nude vrhunski kvalitet po najpovoljnim cenama. Savršeni su za male budžete i velike tiraže. Ukoliko prvi put naručujete flajere i niste sigurni za koji da se odlučite, preporučujemo Vam upravo format A6. To su jednostavno flajeri sa kojima nećete pogrešiti.

I ne zaboravite - u Alfa štampi izrađujemo flajere isključivo visokog kvaliteta. Povoljne cene Vas čekaju čak i za štampu u malim količinama.

Kao idealan dodatak flajerima možete izabrati postere. Koristite ih zajedno sa flajerima, bilo da promovišete određeni proizvod ili konkretni događaj. Oni jednostavno jednim pogledom skreću pažnju!

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam odštampamo jedan primerak.

Da li je moguće da naručim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Da li mogu da naručim flajere u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo flajere bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Koji su rokovi isporuke za flajere?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam flajeri potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i flajere ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, možete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A6 flajeri
AI templejt
A6 flajeri
PDF templejt
A6 flajeri
PSD templejt
A5 flajeri
AI templejt
A5 flajeri
PDF templejt
A5 flajeri
PSD templejt
A4 flajeri
AI templejt
A4 flajeri
PDF templejt
A4 flajeri
PSD templejt
A3 flajeri
AI templejt
A3 flajeri
PDF templejt
A3 flajeri
PSD templejt
⅓ A4 flajeri
AI templejt
⅓ A4 flajeri
PDF templejt
⅓ A4 flajeri
PSD templejt
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.