Flajeri

Flajeri, leci, lifleti, pamfleti - kako god da ih nazovete mi ih ┼ítampamo po najpovoljnijim cenama. Oni su univerzalno i neizostavno re┼íenje za ogla┼íavanje. Promovi┼íite doga─Ĺaje, vodite prodaju i privucite kupce.

Flajeri
A6 flajeri

A6 flajeri

Dimenzija 10.5 x 14.8 cm. Kao jedna od najpopularnijih veli─Źina u na┼íem asortimanu, A6 flajeri su idealni za ┼íirok izbor reklamnih potreba.

cene od 1,059.60 RSD

naru─Źite odmah
A5 flajeri

A5 flajeri

Dimenzija 14.8 x 21 cm. Idealni su za po┼ítanske sandu─Źi─çe, deljenje ili kao meni za Va┼í fastfood restoran.

cene od 1,008.00 RSD

naru─Źite odmah
A4 flajeri

A4 flajeri

Dimenzija 21 x 29.7 cm. A4 flajeri su savr┼íena opcija koja ─çe Vam pomo─çi da se izdvojite iz gomile. Idealni su za ve─çe koli─Źine informacija.

cene od 1,548.00 RSD

naru─Źite odmah
A3 flajeri

A3 flajeri

Dimenzija 29.7 x 42 cm. Na┼ía najve─ça veli─Źina flajera. Oni su savr┼íeni za ogla┼íavanje Va┼íih najve─çih ponuda kada Vam je potreban manji ili ve─çi tira┼ż.

cene od 2,580.00 RSD

naru─Źite odmah
1/3 A4 flajeri

1/3 A4 flajeri

Dimenzija 9.9 x 21 cm. Oni su pristupa─Źna alternativa tradicionalnom izgledu flajera. U─Źini─çe da Va┼íe poslovanje izgleda moderno.

cene od 708.00 RSD

naru─Źite odmah

Najpovoljnija izrada i štampa flajera 

Flajeri su osnovni promotivni alat bez kojeg se ne mo┼że - brzo se ┼ítampaju, lako se distribuiraju i imaju ┼íiroku primenu. Bilo da ┼żelite da impresionirate potencijalne klijente ili da predstavite svoju delatnost potencijalnim korisnicima, oni ─çe Vam u tome pomo─çi. Ovi jednostavni leci su idealan na─Źin uz pomo─ç kojeg ─çete najaviti sni┼żenje, obavestiti korisnike o novim proizvodima, promocijama koje planirate u budu─çem periodu ili ih pak koristiti kao poklon vau─Źere. Na ovaj na─Źin ne samo da ─çete targetirati ciljnu grupu korisnika Va┼íih proizvoda, ve─ç ─çete u─Źiniti da se ÔÇťdobar glasÔÇŁ o Va┼íim proizvodima i uslugama koje nudite daleko pro─Źuje.

Mogu─çnosti su raznolike, potrebno je samo da na─Źinite prvi korak, a u tome ─çemo Vam upravo mi pomo─çi.

Na sajtu Alfa ┼ítampa ─Źeka Vas mno┼ítvo formata i veliki izbor opcija. Najstandardniji su klasi─Źni flajeri formata A6 koji nude vrhunski kvalitet po najpovoljnim cenama. Savr┼íeni su za male bud┼żete i velike tira┼że. Ukoliko prvi put naru─Źujete flajere i niste sigurni za koji da se odlu─Źite, preporu─Źujemo Vam upravo format A6. To su jednostavno flajeri sa kojima ne─çete pogre┼íiti.

I ne zaboravite - u Alfa ┼ítampi izra─Ĺujemo flajere isklju─Źivo visokog kvaliteta. Povoljne cene Vas ─Źekaju ─Źak i za ┼ítampu u malim koli─Źinama.

Kao idealan dodatak flajerima mo┼żete izabrati postere. Koristite ih zajedno sa flajerima, bilo da promovi┼íete odre─Ĺeni proizvod ili konkretni doga─Ĺaj. Oni jednostavno jednim pogledom skre─çu pa┼żnju!

Naj─Źe┼í─ça pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehni─Źkih razloga i samog na─Źina ┼ítampa nismo u mogu─çnosti da vam od┼ítampamo jedan primerak.

Da li je mogu─çe da naru─Źim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porud┼żbine isklju─Źivo preko sajta.

Da li mogu da naru─Źim flajere u koli─Źini ili veli─Źini koja nije navedena kao opcija na va┼íem sajtu?
Mogu─çe je. U mogu─çnosti smo da od┼ítampamo flajere bilo koje veli─Źine. Kako bismo se dogovorili, po┼íaljite nam upit i kontaktira─çemo vam u ┼íto kra─çem roku.

Koji su rokovi isporuke za flajere?
Rok isporuke birate sami. Naj─Źe┼í─çe, po┼íiljke ┼íaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam flajeri potrebni i ranije mo┼żete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i flajere ─çete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno napla─çuje.

Kako se vr┼íi dostava porud┼żbine?
Dostava se vr┼íi preko AKS Express Kurirske slu┼żbe. Pakete, za sada, isporu─Źujemo samo na prostorima Srbije, a mogu─çe je i li─Źno preuzimanje, o ─Źemu mo┼żete vi┼íe da pro─Źitate u slede─çem pitanju.

Mogu li naru─Źene proizvode preuzeti li─Źno?
Da, mo┼żete. 
Adresa na kojoj mo┼żete preuzeti Va┼íu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. ─îesto svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa na┼íim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako li─Źno preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele na┼íu adresu. Na ovaj na─Źin imate mogu─çnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Va┼ía porudzbina gotova, dobi─çete i ta─Źno vreme od kada mo┼żete do─çi na pomenutu adresu i li─Źno preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena po┼ítarine iznosi 240 RSD, a za sve porud┼żbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otka┼żem porud┼żbinu?
Va┼íu porud┼żbinu mo┼żete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slu─Źaju da nije poslata na ┼ítampu ili nije od┼ítampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom ┼ítampe brojni naru─Źioci bili u potpunosti zadovoljni (dru┼ítva, agencije, preduze─ça, pojedinci...). Me─Ĺutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ─çemo re┼íiti va┼íu reklamaciju tako ┼íto ─çemo ponovo od┼ítampati proizvod ili ─çemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji ┼íaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da ─çe ┼ítampa biti odli─Źnog kvaliteta. Preporu─Źujemo da pratite na┼íu stranicu: Saznajte, gde mo┼żete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A6 flajeri
AI templejt
A6 flajeri
PDF templejt
A6 flajeri
PSD templejt
A5 flajeri
AI templejt
A5 flajeri
PDF templejt
A5 flajeri
PSD templejt
A4 flajeri
AI templejt
A4 flajeri
PDF templejt
A4 flajeri
PSD templejt
A3 flajeri
AI templejt
A3 flajeri
PDF templejt
A3 flajeri
PSD templejt
Ôůô A4 flajeri
AI templejt
Ôůô A4 flajeri
PDF templejt
Ôůô A4 flajeri
PSD templejt