Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na┼ía firma je preuzela sve mogu─çe mere za suzbijanje daljeg ┼íirenja virusa i zato smo i dalje u mogu─çnosti da Vam ponudimo sve na┼íe proizvode i usluge kao i obi─Źno.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske slu┼żbe shodno trenutnoj situaciji rade u ograni─Źenim kapacitetima.

A4 memorandumi (pun kolor)

komada

Izrada i štampa A4 memoranduma u punom koloru po super cenama

Kada je re─Ź o poslovanju, veoma je va┼żno da ostavite sjajan prvi utisak, a u tome veliku ulogu imaju upravo memorandumi. Memorandum je neophodan svim firmama koje po┼ítuju pravila poslovne komunikacije - idealni su za svakodnevnu komunikaciju poput pisama i faktura, a pomo─çi ─çe Va┼íem brendu da izgledate profesionalno, organizovano i uspe┼íno.

Alfa ┼ítampa Vam nudi ┼ítampu memoranduma na kvalitetnom 90g nepremazanom offset papiru koji se mo┼że koristiti u inkjet i laserskim ┼ítampa─Źima.

S obzirom da se mejlom naj─Źe┼í─çe komunicira sa klijentima, slanjem pisma i dalje mo┼że obezbediti li─Źni kontakt koji mnoge firme propu┼ítaju. Profesionalno predstavite svoj brend ┼ítampom memoranduma u Alfa ┼ítampi!

Memorandumi A4 su dimenzija 21 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl mo┼żete da pogledate na slede─çoj stranici: Uputstvo za pripremu memoranduma