Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

A4 memorandumi (pun kolor)

komada

Izrada i štampa A4 memoranduma u punom koloru po super cenama

Kada je reč o poslovanju, veoma je važno da ostavite sjajan prvi utisak, a u tome veliku ulogu imaju upravo memorandumi. Memorandum je neophodan svim firmama koje poštuju pravila poslovne komunikacije - idealni su za svakodnevnu komunikaciju poput pisama i faktura, a pomoći će Vašem brendu da izgledate profesionalno, organizovano i uspešno.

Alfa štampa Vam nudi štampu memoranduma na kvalitetnom 90g nepremazanom offset papiru koji se može koristiti u inkjet i laserskim štampačima.

S obzirom da se mejlom najčešće komunicira sa klijentima, slanjem pisma i dalje može obezbediti lični kontakt koji mnoge firme propuštaju. Profesionalno predstavite svoj brend štampom memoranduma u Alfa štampi!

Memorandumi A4 su dimenzija 21 x 29.7 cm.

Kratko uputstvo kako da pripremite fajl možete da pogledate na sledećoj stranici: Uputstvo za pripremu memoranduma