Evropske vizit karte sa zlatotiskom

komada

Evropske vizit karte sa zlatotiskom

Sve naše poslovne vizit karte sa zlatotiskom su reljefno utiskivane koristeći najbolje dostupne materijale i mašine, uključujući vrhunske nemačke folije za visokokvalitetan otisak i širok izbor kartona/papira, kao što su: 100% reciklirani, glatki, teksturirani, nepremazani, premazani, ekstra debeli i tanki materijali, kao i papiri sa 100% kotona gde je otisak zlatotiska neprevaziđen.

Saznajte više o našoj ponudi kartica i papira klikom ovde: Izaberite vrstu papira.

Takođe vam možemo pružiti stručno vođenje pri dizajniranju vaših evropskih vizit kartica sa zlatotiskom - bilo da želite da osvežite stari dizajn ili kreirate potpuno novi - kako biste dobili dizajn koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Korišćenje zlatotiska je izvrstan način da unapredite vaše vizit karte i garantovano će ostaviti trajan utisak na vaše potencijalne klijente i kupce.

Odabir prave kombinacije boja za vaše poslovne kartice (uz dobar dizajn) može zaista istaknuti vaš stil i koliko pažnje posvećujete svom poslovanju.

Postoji odličan izbor metalnih zlatnih folija dostupnih, koje variraju od svetlog zlata do tamnog zlata, mat zlata do sjajnog reflektirajućeg zlata, kao i izbor metalnih iridescentnih zlatnih i metalnih holografskih zlatnih folija.


Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.