Poštovani, sve porudžbine koje stignu od danas (24. maj) biće realizovane u izabranom roku na sajtu počev od 6. maja. Sve porudžbine koje su stigle pre 24. maja bice poslate pre praznika. Srećni praznici!

Uputstvo za pripremu flajera sa savijanjem

Uputstvo za pripremu flajera sa savijanjem

Alfa štampa vam nudi tri vrste savijanja za flajere: savijanje na pola, savijanje na trećinu (C-savijanje) i savijanje na trećinu (Z-savijanje) kao što je prikazano na sledećoj slici:


Sve sto treba da uradite je da namestite vaše strane prema uputstvu ispod i budite bez brige, vaši flajeri će biti kako treba. Takođe možete i da preuzmete naše templejte, gde je sve podešeno.

Zbog prirode svih tipova dorade (bigovanje, savijanje itd.) moguće je da može doći do manjeg odstupanja u porovnjavanju savijenih strana. Iz tog razloga ne preporučujemo jak kontrast u boji kod savijenih strana, jer su moguća mala neslaganja prilikom štampe. Alfa štampa neće biti odgovorna ukoliko dođe do ovih neslaganja.

Takođe, preporučujemo da tekst udaljite par milimetra od linije savijanja.


Tekstove pre slanje fajlova detaljno iskontrolišite, jer naš time ne može preuzeti odgovornost za eventalne greske.Savet:

Ukoliko ne možete da vizualizujete izgled flajera sa C-savijanjem i Z-savijanjem, preklopite jedan A4 papir na dva jednaka dela i označite brojevima strane kako bi ste mogli da vidite kako izgledju uživo.

Templejte za ovaj proizvod možete preuzeti na sledećoj stranici (pri dnu): Preuzmite TemplejtRaiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.