Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

Da li je Alfa štampa siguran sajt?

Da li je Alfa štampa siguran sajt?

Novi ste na Alfa štampi? Bićete zadovoljni činjenicom da je Alfaštampa.rs siguran sajt. Ne samo da je naš sajt bezbedan, nego i bilo koja transakcija koja je obavljena putom našeg sajta je apsolutno sigurna.

Ukoliko niste do sada razmatrali korišćenje usluga servisa za štampanje, onda razmotrite ono šta mi imamo da ponudimo. Ali, ako želite da budete još sigurniji o tome da li je Alfaštampa.rs bezbedan sajt, evo nekoliko stvari koje bi trebalo da znate:

- Ako izaberete nas za vaše štampanje, Alfaštampa.rs ima industrijski standard mera bezbednosti u cilju zaštite informacija o klijentima.

- Alfaptampa.rs sajt koristi metode enkripcije, uključijući i Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, koju podržava većina internet pretraživača. SSL tehnologija predstavlja najveći stepen bezbednosti dostupnih na internetu. On fukncioniše tako što automatskim šifrovanjem podataka, proverava indetitet na transakcijama servera putem sertifikata i digitalnih potpisa, uz istovremeno održavanje i potvrđivanje integriteta poruke tokom celog procesa.

Možete slobodno istraživati naš sajt, koristiti kalkulator cena i besplatne šablone, bez ikakve dalje obaveze.