Da li je Alfa štampa siguran sajt?

Da li je Alfa štampa siguran sajt?

Novi ste na Alfa štampi? Bićete zadovoljni činjenicom da je Alfaštampa.rs siguran sajt. Ne samo da je naš sajt bezbedan, nego i bilo koja transakcija koja je obavljena putom našeg sajta je apsolutno sigurna.

Ukoliko niste do sada razmatrali korišćenje usluga servisa za štampanje, onda razmotrite ono šta mi imamo da ponudimo. Ali, ako želite da budete još sigurniji o tome da li je Alfaštampa.rs bezbedan sajt, evo nekoliko stvari koje bi trebalo da znate:

- Ako izaberete nas za vaše štampanje, Alfaštampa.rs ima industrijski standard mera bezbednosti u cilju zaštite informacija o klijentima.

- Alfaptampa.rs sajt koristi metode enkripcije, uključijući i Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, koju podržava većina internet pretraživača. SSL tehnologija predstavlja najveći stepen bezbednosti dostupnih na internetu. On fukncioniše tako što automatskim šifrovanjem podataka, proverava indetitet na transakcijama servera putem sertifikata i digitalnih potpisa, uz istovremeno održavanje i potvrđivanje integriteta poruke tokom celog procesa.

Možete slobodno istraživati naš sajt, koristiti kalkulator cena i besplatne šablone, bez ikakve dalje obaveze.  

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.