Danas za sutra

Potrebna vam je štampa flajera ili vizit karti HITNO? Naručite ih danas, a šaljemo ih već sutra. Kvalitet štampe zagarantovan!

Danas za sutra
Flajeri A6 - Danas za sutra

Flajeri A6 - Danas za sutra

Kada su vam A6 flajeri potrebni HITNO, naručite ih danas, a dobijate ih već sutra. Sve to na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru. Kvalitet zagarantovan!

cene od 3,118.80 RSD

naručite odmah
Flajeri A5 - Danas za sutra

Flajeri A5 - Danas za sutra

Naručite danas A5 flajere i preuzimite ih već sutra! Kvalitet štampe zagarantovan. Štampa na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru.

cene od 4,428.00 RSD

naručite odmah
Vizit karte danas za sutra

Vizit karte danas za sutra

Kada su vam vizit karte potrebne HITNO, imamo rešenje za vas - naručite ih danas do 12h, a šaljemo ih već sutra. Sve to na kvalitetnom 300g kunstdruk gladkom papiru. Kvalitet zagarantovan!

cene od 0.00 RSD

naručite odmah

Najbrža izrada i štampa flajera i vizit karti po super povoljnim cenama

Naručite flajere/letke/liflete ili vizit karte danas do 12h, a dobijate ih već sutra. 


Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Šta tačno znači da je kvalitet štampe zagarantovan?
Ukoliko je priprema urađena kako treba, kvalitet štampe će biti odličan i garantujemo za njegga. Ukoliko se slučano desi da ne budete zadovoljni u celosti vam vraćamo ceo iznos isti dan na vaš račun - toliko smo sigurni u naš kvalitet.

Ako nisam iz Beograda kada mogu da očekujem ove flajere?
Flajere od dana poručivanja šaljemo naredni radni dan kurirskom službom na vašu adresu. Ako poručite u ponedeljak, mi flajere šaljemo u utorak i kurirskoj službi treba dan-dva da vam isporuči flajere na željenu adresu u Srbiji (znači kod vas su u sredu-četvrtak). Cena za dostavu je 240 din, a za račune preko 5000 din, dostava je besplatna.

Kada mogu lično da prezmem ove flajere i gde tačno?
Flajere preuzimate lično u Zemunu, na Altini. Po završetku štampe dobićete tračnu adresu štamparije i vreme kada možete da dođette da preuzmete vaše flajere.

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li je moguće da naručim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Da li mogu da naručim flajere u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo flajere bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.