Danas za sutra

Potrebna vam je ┼ítampa flajera ili vizit karti HITNO? Naru─Źite ih danas, a ┼íaljemo ih ve─ç sutra. Kvalitet ┼ítampe zagarantovan!

Danas za sutra
Flajeri A6 - Danas za sutra

Flajeri A6 - Danas za sutra

Kada su vam A6 flajeri potrebni HITNO, naru─Źite ih danas, a dobijate ih ve─ç sutra. Sve to na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru. Kvalitet zagarantovan!

cene od 3,118.80 RSD

naru─Źite odmah
Flajeri A5 - Danas za sutra

Flajeri A5 - Danas za sutra

Naru─Źite danas A5 flajere i preuzimite ih ve─ç sutra! Kvalitet ┼ítampe zagarantovan. ┼átampa na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru.

cene od 4,428.00 RSD

naru─Źite odmah
Vizit karte danas za sutra

Vizit karte danas za sutra

Kada su vam vizit karte potrebne HITNO, imamo re┼íenje za vas - naru─Źite ih danas do 12h, a ┼íaljemo ih ve─ç sutra. Sve to na kvalitetnom 300g kunstdruk gladkom papiru. Kvalitet zagarantovan!

cene od 0.00 RSD

naru─Źite odmah

Najbr┼ża izrada i ┼ítampa flajera i vizit karti po super povoljnim cenama

Naru─Źite flajere/letke/liflete ili vizit karte danas do 12h, a dobijate ih ve─ç sutra. 


Naj─Źe┼í─ça pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

┼áta ta─Źno zna─Źi da je kvalitet ┼ítampe zagarantovan?
Ukoliko je priprema ura─Ĺena kako treba, kvalitet ┼ítampe ─çe biti odli─Źan i garantujemo za njegga. Ukoliko se slu─Źano desi da ne budete zadovoljni u celosti vam vra─çamo ceo iznos isti dan na va┼í ra─Źun - toliko smo sigurni u na┼í kvalitet.

Ako nisam iz Beograda kada mogu da o─Źekujem ove flajere?
Flajere od dana poru─Źivanja ┼íaljemo naredni radni dan kurirskom slu┼żbom na va┼íu adresu. Ako poru─Źite u ponedeljak, mi flajere ┼íaljemo u utorak i kurirskoj slu┼żbi treba dan-dva da vam isporu─Źi flajere na ┼żeljenu adresu u Srbiji (zna─Źi kod vas su u sredu-─Źetvrtak). Cena za dostavu je 240 din, a za ra─Źune preko 5000 din, dostava je besplatna.

Kada mogu li─Źno da prezmem ove flajere i gde ta─Źno?
Flajere preuzimate li─Źno u Zemunu, na Altini. Po zavr┼íetku ┼ítampe dobi─çete tra─Źnu adresu ┼ítamparije i vreme kada mo┼żete da do─Ĺette da preuzmete va┼íe flajere.

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehni─Źkih razloga i samog na─Źina ┼ítampa nismo u mogu─çnosti da vam po┼íaljemo probnu ┼ítampu.

Da li je mogu─çe da naru─Źim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porud┼żbine isklju─Źivo preko sajta.

Da li mogu da naru─Źim flajere u koli─Źini ili veli─Źini koja nije navedena kao opcija na va┼íem sajtu?
Mogu─çe je. U mogu─çnosti smo da od┼ítampamo flajere bilo koje veli─Źine. Kako bismo se dogovorili, po┼íaljite nam upit i kontaktira─çemo vam u ┼íto kra─çem roku.

Kako se vr┼íi dostava porud┼żbine?
Dostava se vr┼íi preko AKS Express Kurirske slu┼żbe. Pakete, za sada, isporu─Źujemo samo na prostorima Srbije, a mogu─çe je i li─Źno preuzimanje, o ─Źemu mo┼żete vi┼íe da pro─Źitate u slede─çem pitanju.

Mogu li da otka┼żem porud┼żbinu?
Va┼íu porud┼żbinu mo┼żete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slu─Źaju da nije poslata na ┼ítampu ili nije od┼ítampana.