Saznajte više o nama

Saznajte više o nama

Vrhunska štampa koja ostavlja samo zadovoljne klijente - Pioniri online poručivanja u Srbiji!

U današnjem brzom i zahtevnom poslovnom okruženju, pravi partner za štampu je ključan za uspeh vašeg poslovanja. Naša štamparija je osmišljena upravo sa ciljem da pruži najkvalitetniju štampu i uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Kombinujući stručnost, inovativnost i posvećenost, ponosimo se našim radom i zadovoljnim klijentima koje svedoče o kvalitetu našeg rada (pogledati google ocene)

Štampamo sve što vam je potrebno za vaše poslovanje i promociju, a to uključuje:

* Vizit karte: Prvi utisak je ključan, zato štampamo vizit karte koje će vas istaknuti i ostaviti snažan utisak kod vaših kontakata.

* Flajere: Naši flajeri su privlačni, informativni i dizajnirani da privuku pažnju vaše ciljne publike.

* Flajeri sa savijanjem: Dodajte dodatne informacije i stil savijenim flajerima, koji su odlični za promociju događaja i proizvoda.

* Brošure i katalozi: Naša štampa brošura i kataloga je vrhunska, omogućavajući vam da predstavite vaše proizvode i usluge na najbolji mogući način.

* Diplome i sertifikati: Priznajte uspehe i dostignuća sa našim lepo dizajniranim i kvalitetno odštampanim diplomama i sertifikatima.

* Nalepnice: Praktične i efikasne, naše nalepnice će vam pomoći da brendirate proizvode i ambalažu.

* Memorandumi: Personalizovani memorandum dizajniran po vašim željama pomoći će vam da ostavite profesionalan utisak.

I to je samo početak! Pored ovih proizvoda, štampamo još mnogo toga, prilagođeno vašim potrebama - budite slobodni i pošaljite nam mejl ili nas pozovite. 

Ono što nas izdvaja od drugih štamparija je naša inovativnost i revolucionarni pristup online poručivanju proizvoda. Shvatili smo potrebu naših klijenata za jednostavnim, transparentnim i efikasnim procesom naručivanja. Na našem modernom i intuitivnom veb sajtu, jasno su prikazane cene svih proizvoda, bez skrivenih troškova. Možete lako izabrati željeni proizvod, prilagoditi ga prema vašim potrebama i sa nekoliko klikova ga poručiti, sve to iz udobnosti vašeg doma ili kancelarije.

Trudimo se da ostanemo konkurentni i uvek pružimo povoljne cene, iako se cene sirovina i troškovi proizvodnje povećavaju. Naša posvećenost nas podstiče da pronađemo najefikasnije načine rada kako bismo i dalje pružili vrhunsku štampu po pristupačnim cenama.

Kroz našu uslugu, želimo da postanete deo naše porodice zadovoljnih klijenata. Naš tim stručnjaka je tu da vas podrži, pruži vam savete i osigura da vaše štampane materijale isporučimo na vreme i sa vrhunskim kvalitetom.

Vaš uspeh je naš prioritet!

Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.