Sertifikati

A4 Sertifikati

A4 Sertifikati

Ukoliko vam je potrebna manja serija sertifikata, na pravom ste mestu. Ovi sertifkati su dimenzija 297x210 mm i digitalno se štampaju na debljem 300g papiru.

cene od 722.40 RSD

naručite odmah
A3 sertifikati

A3 sertifikati

Kada vam je potrebno više mesta, izaberite baš ove sertifikate. Ovi sertifkati su dimenzija 420x297 mm i oduševiće svakoga ko ih dobiije.

cene od 1,444.80 RSD

naručite odmah

Da li organizujete događaj? Vodite kurseve ili radionice? Ili prosto nagrađujete kupce svojim sertifikatom? Ako je odgovor DA, onda ne postoji bolji način da ih nagradite nego štampanim sertifikatom.

Sertifikati

Izrada i štampa sertifikata po super cenama

Sertifikate štampamo u manjim ili većim količinama na najkvalitetnijem papiru jednostrano ili obostrano.

Sertifikati se dodeljuju nakon završenih kurseva, obuka, konferencija i sl. Njihova štampa podrazumeva da na sebi mogu da imaju mnogobrojne personalizovane detalje, sve je do želje klijenta. 

Svi sertifikati koje se štampaju u Alfa štampi su vrhunskog kvaliteta, ali ono što posebno ističemo je sam dizajn. Ako imate bilo kakvu nedoumicu u pogledu izgleda vašeg sertifikata, možete da kontaktirate naše dizajnere koji Vam mogu biti od velike pomoći. 

Štampa diploma

Diploma ili svedočanstvo predstavlja dokaz stručnosti iz određene profesije i zbog toga je važno da i njen izgled odaje utisak kvaliteta i ozbiljnosti dokumenta za koji se izaje. 

Štampa zahvalnica

Izgled zahvalnice ima najslobodniju forma i Vaša kreativnost tu može najviše doći do izražaja. "Igrajte" se sa bojama, veličinm i oblikom papira. Bilo da se radi o pozivnici za krštenje, svadbu, rođendan napravite peronalizovano umetničko delo o kojem će se dugo pričati.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Da li mogu da pišem po sertifikatima?
Naravno. Možete da pišete hemijskom olovkom ili flomasterom.

Mogu li pre štampe dobiti jedan probni primerak?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li mogu da naručim sertifikate u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo sertifikate bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Da li je moguće da naručim sertifikate preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Koji su rokovi isporuke za sertifikate?
Rok isporuke birate sami. Najčešće, pošiljke šaljemo u roku od 7 radnih dana, ali ukoliko su vam sertifikati potrebni i ranije možete preko sajta da izaberete opciju: 2-3 radna dana i sertifikate ćete dobiti u pomenutom periodu. Moramo naglasiti da se ova opcija dodatno naplaćuje.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li naručene proizvode preuzeti lično?
Da, mozete. 
Adresa na kojoj možete preuzeti Vašu porudzbinu je Ratarski put, 11080 Zemun. Često svoj posao obavljamo van kancelarije, pa smo zbog toga sa našim kolegama iz Global tepiha dogovorili da se svako lično preuzimanje obavlja u njihovim kancelarijama koje dele našu adresu. Na ovaj način imate mogućnost preuzimanja i nakon regularnog radnog vremena: ponedeljak-subota od 10-19h, nedeljom 11-17h. U trenutku kada je Vaša porudzbina gotova, dobićete i tačno vreme od kada možete doći na pomenutu adresu i lično preuzeti paket.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine iznosi 240 RSD, a za sve porudžbine preko 5000 din dostava je besplatna. 

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.

Šta ako sa kvalitetom proizvoda - štampom ne budem zadovoljan/zadovoljna?
Do sada su kvalitetom štampe brojni naručioci bili u potpunosti zadovoljni (društva, agencije, preduzeća, pojedinci...). Međutim, ako ne budete zadovoljni proizvodom rado ćemo rešiti vašu reklamaciju tako što ćemo ponovo odštampati proizvod ili ćemo vam vratiti ceo ili deo iznosa. Bitno je fajl koji šaljete bude prepljemen kako treba i budite bez brige da će štampa biti odličnog kvaliteta. Preporučujemo da pratite našu stranicu: Saznajte, gde možete da pogledate uputstva za pripremu i razne druge stvari.

A4 sertifikati
AI templejt
A4 sertifikati
PDF templejt
A4 sertifikati
PSD templejt
Raiffeisen Bank Visa Master Card Maestro Master Card Secure Code Verified by Visa
Poštovani, koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje reklama i druge funkcionalnosti neophodne za funkcionisanje sajta. Ukoliko nastavite da koristite sajt slažete se sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima pročitajte ovde.