Na osnovu smernica Vlade i Svetske zdravstvene organizacije (SZO) naša firma je preuzela sve moguće mere za suzbijanje daljeg širenja virusa i zato smo i dalje u mogućnosti da Vam ponudimo sve naše proizvode i usluge kao i obično.
Molimo Vas samo da imate strpljenja po pitanju dostave paketa, jer sve kurirske službe shodno trenutnoj situaciji rade u ograničenim kapacitetima.

Flajeri za 24h

Kada su vam flajeri neophodni HITNO, izaberite baš ovu opciju. Naručite ih danas, a dobijate ih već sutra. Kvalitet štampe zagarantovan.

Flajeri za 24h
-20% Flajeri A6 - Danas za sutra

Flajeri A6 - Danas za sutra

Kada su vam A6 flajeri potrebni HITNO, naručite ih danas, a dobijate ih već sutra. Sve to na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru. Kvalitet zagarantovan!

cene od 3,118.80 RSD

naručite odmah
-20% Flajeri A5 - Danas za sutra

Flajeri A5 - Danas za sutra

Naručite danas A5 flajere i preuzimite ih već sutra! Kvalitet štampe zagarantovan. Štampa na kvalitetnom 130g kunstdruk gladkom papiru.

cene od 4,428.00 RSD

naručite odmah

Najbrža izrada i štampa flajera po super povoljnim cenama

Naručite flajere/letke/liflete danas, a dobijate ih već sutra. 

Ukoliko ih preuzimate lično: lično preuzimanje je moguće već sledećeg dana u Beogradu, na Altini, posle 12h časova (za jutarnje preuzimanje je neophodno da nas kontaktirate). 

U slučaju slanja kuriskom službom, flajeri se šalju sledeći dan od datuma naručivanja na vašu željenu adresu.

Najčešća pitanja i odgovori

Preuzmite templejt

Šta tačno znači da je kvalitet štampe zagarantovan?
Ukoliko je priprema urađena kako treba, kvalitet štampe će biti odličan i garantujemo za njegga. Ukoliko se slučano desi da ne budete zadovoljni u celosti vam vraćamo ceo iznos isti dan na vaš račun - toliko smo sigurni u naš kvalitet.

Ako nisam iz Beograda kada mogu da očekujem ove flajere?
Flajere od dana poručivanja šaljemo naredni radni dan kurirskom službom na vašu adresu. Ako poručite u ponedeljak, mi flajere šaljemo u utorak i kurirskoj službi treba dan-dva da vam isporuči flajere na željenu adresu u Srbiji (znači kod vas su u sredu-četvrtak). Cena za dostavu je 240 din, a za račune preko 5000 din, dostava je besplatna.

Kada mogu lično da prezmem ove flajere i gde tačno?
Flajere preuzimate lično u Zemunu, na Altini. Po završetku štampe dobićete tračnu adresu štamparije i vreme kada možete da dođette da preuzmete vaše flajere.

Da li mogu da dobijem jedan probni otisak pre štampe?
Iz tehničkih razloga i samog načina štampa nismo u mogućnosti da vam pošaljemo probnu štampu.

Da li je moguće da naručim flajere preko mejla ili telefona?
Trenutno prihvatamo porudžbine isključivo preko sajta.

Da li mogu da naručim flajere u količini ili veličini koja nije navedena kao opcija na vašem sajtu?
Moguće je. U mogućnosti smo da odštampamo flajere bilo koje veličine. Kako bismo se dogovorili, pošaljite nam upit i kontaktiraćemo vam u što kraćem roku.

Kako se vrši dostava porudžbine?
Dostava se vrši preko AKS Express Kurirske službe. Pakete, za sada, isporučujemo samo na prostorima Srbije, a moguće je i lično preuzimanje, o čemu možete više da pročitate u sledećem pitanju.

Mogu li da otkažem porudžbinu?
Vašu porudžbinu možete otkazati slanjem mejla na office@alfastampa.rs ili pozivom na broj 064/646-9999, ali samo u slučaju da nije poslata na štampu ili nije odštampana.